PLAT Özel Markalı Ürünler Sanayicileri ve Tedarikçileri Derneği Yönetimi, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
plat_dernegi_ziyaret_manset

PLAT Özel Markalı Ürünler Sanayicileri ve Tedarikçileri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, PLAT Yönetim Kurulu Başkanı M. İmer Özer başkanlığında İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan'ı ziyaret etti. İSO genel merkezi Odakule binasında gerçekleşen ziyarette PLAT Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; aynı zamanda İSO Meclis Üyesi de olan Hakan Hatiboğlu ile Kamil Topak, PLAT Yönetim Kurulu Üyeleri Deren Akıncıer Kavuşak, Ertan Küçükkapılı ve Enes Örer ile derneğin Genel Sekreteri Burak Aksoy da yer aldı.

Türkiye’de ve dünyada yaşanan güncel ekonomik gelişmelerin konuşulduğu görüşmede PLAT heyeti, dernek olarak yürüttükleri faaliyetler konusunda bilgilendirmede bulundu. PLAT Derneği'nin özellikle özel markalı ürünler sektöründe yaptığı çalışmaların sektörün gelişimine büyük ölçüde katkı sağladığının vurgulandığı ziyarette, bu anlamda sektörün tüketici dostu da olduğu dile getirildi.