Portekiz Büyükelçisi Virginia Pina, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

  • Diğer Haberler
portekiz_manset_01

Portekiz Büyükelçisi Virginia Pina, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO genel merkezi Odakule binasında gerçekleşen ve nezaket ziyareti niteliğindeki görüşmede Portekiz Büyükelçiliği, Ekonomi ve Ticaret Müsteşarlığı Ticaret Ateşesi Celeste Mota da bulundu.

Dünyada ve Türkiye’de yaşanan güncel ekonomik gelişmelerin görüşüldüğü ziyarette iki ülke arasındaki ticaret potansiyeli ve mevcut durumun nasıl daha da geliştirilebileceğine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. İstanbul’daki sanayi faaliyetlerinin genel durumu hakkında sohbet edilen buluşmada, Türkiye ve Portekiz sanayisi hakkında da bilgi alışverişi yapıldı. İki ülke arasındaki ekonomik dinamizmin hangi alanlarda daha fazla artırılabileceğine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Dostane bir ortamda gerçekleşen görüşmede, iki ülke sanayicileri arasında ekonomik ve teknolojik iş birliği ile yatırım fırsatlarına dair, etkinlikler düzenlenmesi konusunda mutabık kalındı.