Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcıları Hasan Büyükdede ve Çetin Ali Dönmez’den, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a Nezaket Ziyareti

  • Diğer Haberler
sanayi-bakan-yardimcilari-ziyaret-01

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının iki Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ve Dr. Çetin Ali Dönmez, 8 Kasım’da yapılan Oda seçimlerini kazanan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a bir nezaket ziyaretinde bulundu. İSO Genel Merkezi Odakule binasında gerçekleşen ziyarette, Sanayi ve Ticaret Bakan Yardımcıları Büyükdede ve Dönmez, Bahçıvan’a yeni dönem çalışmaları için başarı dileklerinde bulunarak, tebriklerini iletti.

Sanayi sektörünün İstanbul’daki yerleşimi ve gelişimi ile ilgili karşılıklı değerlendirmelerin de yapıldığı ziyarette, önümüzdeki dönemde bu konuda neler yapılabileceğine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. İstanbul’un gerek yoğun nüfus yapısı, gerekse nitelikli istihdam potansiyeli nedeniyle teknolojiye dayalı, çevreye duyarlı ve yeni nesil bir sanayi anlayışıyla geleceğe hazırlanması gerektiğine değinilen görüşmede, bu anlamda atılabilecek adımlar, gerçekleştirilebilecek projeler üzerinde duruldu.