SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI, SANAYİCİLERİN ÜRÜN VE ÜRETİM YETKİNLİKLERİNİ BELİRLEMEK İÇİN ANKET YAPIYOR

  • Diğer Haberler
korona-sanayi-anketi-01

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, koronavirüs salgınının etkileriyle mücadele kapsamında sanayicilere bir ankete katılma çağrısında bulundu. Sanayicilerin ürün ve üretim yetkinliklerini belirlemeye yönelik bir anket hazırlayan Bakanlık, doldurulan anketleri inceleyerek koronavirüs mücadelesinde ihtiyaç duyulan tüm ürün ve ekipmanlar için bir üretim ağı oluşturmayı hedefliyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın sanayicilere yönelik anket duyurusu ve anketin doldurulacağı adres şöyle:

 “Çin'den başlayarak kısa sürede tüm dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgını son günlerde günlük yaşamı ve ekonomik faaliyeti önemli ölçüde etkilemektedir.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, koronavirüs salgınının etkileriyle mücadele kapsamında sanayicilere çağrıda bulunmuş, sanayicilerin ürün ve üretim yetkinliklerini belirlemeye yönelik bir anket hazırlamıştır. Bakanlık, doldurulan anketleri inceleyerek koronavirüs mücadelesinde ihtiyaç duyulan tüm ürün ve ekipmanlar için bir üretim ağı oluşturmayı hedeflemektedir.

Koronavirüs ile mücadeleye katkı vermek isteyen sanayicilerimizin, yetkinliklerini bildirebilecekleri anketi linkinden doldurmaları beklenmektedir.”