Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’den İSO Başkanı Bahçıvan’a Nezaket Ziyareti

  • Diğer Haberler
sisli-belediye-baskani-ziyaret-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, İstanbul’un Şişli ilçesi Belediye Başkanı Muammer Keskin tarafından ziyaret edildi. İSO Başkanlık seçimlerinin ardından bir nezaket ziyareti olarak İSO Genel Merkezi Odakule binasında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Keskin, Bahçıvan’ı yeni dönem için tebrik etti ve başarı dileklerinde bulundu.

Türkiye’de ve dünyada yaşanan güncel ekonomik gelişmeler ile ilgili değerlendirmelerin de yapıldığı ziyarette, Şişli ilçesinin ekonomik yapısı ile ilgili de bilgi alışverişinde bulunuldu. İstanbul’da sanayinin genel durumunun da ele alındığı görüşmede, İSO’nun genel merkezinin bulunduğu, kentteki sanayi ve ekonomik dinamizmin en önemli merkezlerinden Beyoğlu’na komşu ilçe olan Şişli’deki ekonomik aktiviteler ve gelişmeler ele alındı. Ziyarette başta Şişli olmak üzere kent ekonomisinin kalkınması noktasında birlikte ne tür projelerin hayata geçirilebileceği üzerinde duruldu.

Erdal Bahçıvan, ziyaret sırasında Muammer Keskin’e 2016 yılında hayata gözlerini yuman babası Mecit Bahçıvan’ın otobiyografik kitabı “Rahva Krallığından Peynir Krallığına” isimli kitabı hediye etti.