Sudan Devlet Bakanı, Ülkelerine Yatırım İçin, İSO’dan Destek İstedi

sudan-sanayi-bakani-02

İzmir Fuarı için Türkiye’de bulunan Sudan Devlet Bakanı Cihad Hamza ve beraberindeki heyet, İstanbul’a gelerek İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti.

Sudan Devlet Bakanı Cihad Hamza, Türkiye’deki sanayicilerin deneyimlerinden ve sahip oldukları imkanlardan faydalanmak istediklerini söyleyerek, İstanbul Sanayi Odası yönetiminden bu anlamda Sudan ile Türkiye sanayicileri arasında bir köprü vazifesi görmesini istedi.

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan da bu konuda sanayicileri bilgilendirmeye ve yönlendirmeye hazır olduklarını söyledi. Sudan ile Türkiye arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin nasıl iyileştirileceği ve olası işbirliği fırsatları üzerinde durulan görüşme sıcak bir ortamda gerçekleşti.

Sudan Devlet Bakanı, Ülkelerine Yatırım İçin, İSO’dan Destek İstediGörüşmede, Sudan Sanayi Odaları Birliği Genel Sekreteri Dr. Abbas Ali El Sayed ile İSO Genel Sekreteri Melek Us, her iki kurum adına bir işbirliği protokolü imzaladı.