Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, İSO Yönetimini Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
sultangazi-belediye-baskani-01

İstanbul’un Sultangazi İlçesi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetimini ziyaret etti. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı, İSO Meclis Başkan Yardımcısı Yüksel Özyurt ile İSO Meclis Üyeleri Mehmet Umur ve Suat Öztürk de bulundu. Sultangazi Belediyesi Meclis Üyeleri Adem İnce ve Erol Koç’un da bulunduğu ziyarette Sultangazi Belediye Başkanı Dursun, İSO Başkanı Bahçıvan ile İSO Yönetimine yeni çalışma dönemi için tebrik ve başarı dileklerinde bulundu.

İSO genel merkezi Odakule’de gerçekleşen görüşmede, Türkiye ve dünyada yaşanan güncel ekonomik ve sosyal gelişmelerin yanı sıra İstanbul’un yeni gelişme bölgelerinden biri olan Sultangazi’nin sosyo ekonomik durumu ve gündemindeki önemli konular hakkında karşılıklı değerlendirmeler yapıldı.

Belediye Başkanı Dursun’un Sultangazi ilçesinin ekonomik yapısına ilişkin bilgilendirmede de bulunduğu ziyarette, ilçe ekonomisinin kalkınması açısından iki kurum iş birliğinde neler yapılabileceği üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmede ilçenin gelişimi için iki kurumun birlikte yapabileceği iş birlikleri ele alınırken özellikle eğitim konusunda yapılabilecekler üzerinde duruldu. İlçede yerleşmiş sektörleri kapsayacak şekilde mesleki eğitimin öne çıkarılması konusunda yeni projelerin geliştirilmesinde mutabık kalındı.