Ticaret Bakanı Mehmet Muş’tan, İSO Başkanı Bahçıvan’a Nezaket Ziyareti

bakan-mus-ziyaret-01

T.C. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, 8 Kasım’da yapılan Oda seçimlerini kazan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO Genel Merkezi Odakule binasında, bir nezaket ziyareti olarak gerçekleşen ziyarette Bakan Muş, Bahçıvan’a yeni dönemde tebrik ve başarı dileklerini iletti.

Türkiye’de ve dünyada yaşanan son ekonomik, sosyal gelişmeler üzerine değerlendirmelerin de yapıldığı ziyarette, ülke sanayisinde ihracata dayalı nitelikli ve yüksek katma değerli üretim adına neler yapılabileceğine ilişkin fikir alışverişi de yapıldı. Bu bağlamda Ticaret Bakanlığı ile gerçekleştirilebilecek ortak projelerin de konuşulduğu ziyarette, bakanlık ile yakın işbirliği içinde olmanın önemine değinildi.