Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç ile birlikte İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetimini Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
mobilya-fuar-acilisi-02

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç ile birlikte İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. İSO genel merkezi Odakule’de, İSO Meclis Başkanı Ender Yılmaz ve İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette TOBB Başkan Yardımcısı Tamer Kıran ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk Oran da yer aldı.

İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İrfan Özhamaratlı ve Cemal Keleş, İSO Yönetim Kurulu Üyeleri Sultan Tepe (Sayman) Kemal Akar, İnan Altınbaş ve Hüseyin Çetin ile İSO Meclis Başkan Yardımcısı Yüksel Özyurt’un da yer aldığı buluşmada, İSO Meclis Başkanlığı ve Yönetim Kuruluna yeni çalışma dönemi için tebrik ve başarı dilekleri iletildi.

Ziyarette Türkiye ve dünya gündeminin önemli konuları da konuşuldu. Türkiye ekonomisinin gelişmesi, ülkemizin bir refah toplumu olması yolunda ve ekonomimizin dünyada lig atlaması için Oda ve Borsaların üzerine düşen görevler hakkında değerlendirmelerin yapıldı. Ziyarette, bu yolda başarının en önemli faktörlerinden birinin de Oda ve Borsalar arasındaki iş birliği projeleri geliştirerek iş dünyasına rehberlik etmek olduğuna vurgu yapıldı. Bu bağlamda yeni çalışma döneminde neler yapılabileceğine ilişkin fikir alışverişi yapıldı.