TOBB İstişare Toplantısı Bakan Tüfenkci’nin Katılımı ile Yapıldı

tobb-istisare2017-02

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) düzenlediği Oda/Borsa İstişare Toplantısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonunda gerçekleştirildi. İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ın da yer aldığı toplantıda ekonomideki son gelişmeler ayrıntılı biçimde değerlendirildi. Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen ve farklı sektörleri temsil eden iş insanları, karşılaştıkları sorunları ve hükümetten taleplerini Bakan Tüfenkci’ye aktarma imkanı buldu. Toplantı ile ekonomide önümüzdeki dönemde atılacak adımlar ve alınması gereken önlemler konusunda karşılıklı fikir alışverişleri yapıldı.