Türkiye Sanayisinin Ulu Çınarı Dr. Hacı İbrahim Bodur’u Kaybettik

ibrahim-bodur-vefat_v2

İstanbul Sanayi Odası’nın kurucularından, sanayimizin ulu çınarı, duayen Meclis Başkanımız, Onur Üyemiz ve İSO Meclis Başkanımız Sayın Zeynep Bodur Okyay’ın muhterem babası Dr. Hacı İbrahim Bodur’u kaybetmiş olmaktan derin bir üzüntü duyuyoruz.

Merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur, İSO Meslek Komitesi Üyeliğinin ardından, 1963 yılında Meclis Üyeliği görevini üstlendi. 1975 yılında İSO Meclis Başkanlık Divanı’na seçilen Bodur, 1978-1992 yılları arasında Meclis Başkanlığı’nı kesintisiz olarak sürdürerek İSO tarihinde en uzun Meclis Başkanlığı görevini yapan sanayici oldu.

Merhumun naaşı 24 Mayıs 2016 Salı günü Fatih Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Çanakkale Çan’a götürülerek 25 Mayıs 2016 Çarşamba günü Kaleseramik Fabrikaları Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Nevruz Köyü Aile Kabristanına defnedilecek.

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve Kale Grubu camiasına sabır, metanet ve baş sağlığı diliyoruz.

Arzu edenlerin çelenk yerine İstanbul Sanayi Odası Vakfı’na bağış yapmaları rica olunur.

İSTANBUL SANAYİ ODASI VAKFI
T-BANK LEVENT ÇARŞI ŞUBESİ