Vergi Politikalarında Birlikten Güç Doğacak

  • Diğer Haberler
vergi-politikalarinda-birlik-01

İSO ve İstanbul YYM Odası, bundan böyle vergi politikaları ile ilgili olarak birlikte hareket edecek. Bu konuda prensip kararı alan iki kurum, bunu kurumsallaştırmak için çalışmalara başlıyor.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) ve İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası (İstanbul YMM Odası), vergi politikalarına ilişkin birlikte hareket etme noktasında prensip kararı aldı.

Bu konuyla ilgili bir görüşme yapmak için İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ve İSO Yönetim Kurulu Üyesi (Sayman) İrfan Özhamaratlı, İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası yöneticileriyle İSO’nun Tepebaşı’ndaki yönetim binasında bir araya geldi.

Görüşmede İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Onaral, İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkan yardımcıları Sabri Tümer ve Vehbi Karabıyık ile İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası Genel Sekreteri Hüseyin Perviz Pur bulundu.

İSO ve İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası, bundan böyle vergi politikaları ile ilgili olarak sürekli iletişim halinde olmak ve birlikte hareket etmek istiyor. İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası yönetiminin aynı zamanda Erdal Bahçıvan'ı İSO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilmesinden dolayı kutladığı toplantıda, bu sürecin nasıl kurumsallaştırılabileceği de konuşuldu.