Yeni Zelanda Büyükelçisi Sinclair İstanbul Sanayi Odası’nı Ziyaret Etti

yeni-zelanda-buyukelci-01

Yeni Zelanda Büyükelçisi Zoe Coulson-Sinclair, İstanbul Sanayi Odası’nı (İSO) ziyaret etti. İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmede, Yeni Zelanda Ülke Direktörü Gökşin Duman ve Yeni Zelanda Büyükelçiliği Politika Danışmanı Ceren Kumova da yer aldı. İki ülke arasındaki ticaret potansiyeli ve mevcut durum hakkında fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette dış ticaretin nasıl artırılabileceği üzerinde duruldu. Odakule’de gerçekleşen görüşmede, iki ülke sanayicileri arasında ekonomik iş birliği ve yatırım fırsatlarına dair, İSO’nun pek çok ülke için gerçekleştirdiği “Ülke Günü Etkinliği”nin Yeni Zelanda özelinde de yapılmasında mutabık kalındı.