10. Çalışma Meclisi, Ankara'da Toplandı

10-calisma-meclisi-02

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı “10. Çalışma Meclisi” toplantısı bugün (26.09.2013 Perşembe) Ankara’da başladı. Başbakan Erdoğan toplantıda bir konuşma yaparak çalışma dünyasına önemli mesajlar verdi.

'Biz işçi-memur ayrımını ne zaman ortadan kaldıracağız. Gelin oturalım bunu hep birlikte çalışanlar başlığı altında toparlayalım' diyen Erdoğan, "Batı, bunu büyük ölçüde halletti. Türkiye'nin de bunu halletmesi gereğine inanıyorum. Gelin oturalım bunu hep birlikte çalışanlar başlığı altında toparlayalım" dedi.

İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan’ın da katıldığı toplantı 26-27 Eylül tarihlerini kapsıyor. İki gün sürecek olan toplantıda akademi dünyasından çalışma dünyasına, hükümet yetkililerinden sendikalara kadar birçok kurum ve kuruluştan yetkin isimler tarafından tebliğler sunulacak. Seminer ve açık oturumlarla devam edecek olan toplantı, bir sonuç bildirgesiyle son bulacak.