5 Üniversiteyle Kurulan Sanayi Platformu’nu Olgunlaştırma Görüşmeleri Sürüyor

  • Etkinlikler
sanayi-platformu-02

İstanbul Sanayi Odası yönetimi, kısa bir süre önce oluşturulan “Üniversite Sanayi İşbirliği Platformu” ile ilgili toplantı ve ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda İSO Başkanı Erdal Bahçıvan Başkanlığındaki İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Başkanlık Divanı üyelerinden oluşan bir heyet İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet’i ziyaret etti.

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan İstanbul Üniversitesi Rektörü’ne, üniversite sanayi işbirliği çalışmaları kapsamında Yıldız Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi’nin katılımıyla oluşturulan işbirliğine yaptıkları katkı nedeniyle teşekkür etti.

İstanbul Üniversitesi Rektörü Söylet de bu platformun önemini ve işlevsel kılınmasının hem akademik çevreler ve hem de iş dünyası açısından sağlayacağı faydalara değindi. Platformun amacına ulaşması için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü’nde gerçekleşen ziyarette İSO Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Büyükdede, İSO Başkan Yardımcısı Adnan Dalgakıran ve İSO Başkanlık Danışmanı Sabahattin Şen de katıldı. Toplantıda üniversite heyetinde ise Prof. Dr İsmail Kırbaşlar ile Doç. Dr. Gamze Sarf bulundu.