Çorap Sanayicileriyle Akşam Yemeği "Sektör Çalıştay"ı Gibi Oldu

  • Etkinlikler
corap-sanayicileri-02

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, bir akşam yemeğinde bir araya geldiği çorap sanayicilerini dinledi, sorularını yanıtladı…

Çorap Sanayiciler Derneği'nin (ÇSD) İSO Yönetim Kurulu'nu ağırladığı akşam yemeği, adeta bir sektör çalıştayına döndü.

ÇSD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda çorap sanayicisi, 4 Kasım akşamı, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, İSO Yönetim Kurulu üyeleri İrfan Özhamaratlı ile Ali Ulvi Orhan'u akşam yemeğinde ağırladı.

Yemek, öncesi ve sonrasında yapılan konuşmalar ve soru cevaplarla geç saatlere kadar sürdü ve adeta spontane bir şekilde gerçekleşen sektör çalıştayına döndü.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ÇSD Başkanı Hüseyin Öztürk, sektörün sorunlarını dile getirdi ve öncelikle sektörel dernek olarak faaliyetlerinden söz etti. İSO ile bir dernek olarak daha yakın olmak istediklerini söyledi.

Toplantıda bir konuşma yapan İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan da İSO'nun sektörel dernekleri en önemli fikir kulüpleri olarak kabul ettiklerini ve bu anlamda yeni dönemde sanayinin sorunlarının çözümü konusunda onlardan çok besleneceklerini vurguladı.

Konuşmaların ardından geç saatlere kadar sohbet havasında ve soru cevap formatıyla devam eden toplantıda İSO Yönetim Kurulu Başkanı Bahçıvan çorap sanayicilerinin özellikle kıdem tazminatı, işgücü sorunları ve eğitim, Organize Sanayi Bölgeleri'nde yaşana sorunlar, İstanbul'un metropol projesi ve sanayinin bu projedeki yeri, vize, teşvik ve vergi iadeleri ile ilgili sorularını yanıtladı.