İSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir Çevre İhtisas Kurulu Çalışmalarına Katıldı

cevre-ihtisas-toplanti-kasim-2013-02

İstanbul Sanayi Odası’nın çevre çalışmalarına yön vermek üzere yeni dönemde kurulan Çevre İhtisas Kurulu’nun Kasım toplantısına İSKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Demir katıldı.

İSKİ Genel Müdürü Demir, toplantıda yaptığı konuşmada sanayi, kamu, üniversite ve STK’ların çevre konusunda aynı masa etrafından toplanmış olmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. İSKİ’nin zaman içinde yönetim ve yatırım anlamında önemli hamleler yaptığına dikkat çeken Demir, su kaynaklarının korunması açısından arıtımın hassas bir nokta olduğunu, bu anlamda herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini vurguladı.

İSO Yönetim Kurulu Üyesi, aynı zamanda Çevre İhtisas Kurulu Başkanı Mehmet Ata Ceylan da İSKİ ile işbirliklerine verdikleri öneme değinerek İSKİ Genel Müdürü’ne teşekkür plaketi sundu.