İSO Başkanı Ekonomi Gazetecileriyle Buluştu

ekonomi-gazetecileri

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) üyesi gazeteciler İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti.

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ekonomi gazetecileriyle bir araya geldi. Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Başkanı Celal Toprak ve dernek üyelerinden oluşan bir heyet Bahçıvan’ı İSO’da ziyaret etti. Ziyarette EGD ile İSO’nun gerçekleştirebileceği ortak projeler üzerinde duruldu. İSO’nun özellikle yeni dönemdeki çevre duyarlılığı ile ilgili işbirliği imkanları konuşuldu.

Celal Toprak’ın başkanlığındaki EGD heyetinde, EGD Yüksek İstişare ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Çolak, Yönetim Kurulu Üyeleri Fikri Türkel, Bilal Şahan ve Ahmet Çoşkun ile İSO Basın Yayın Şube Müdürü ve EGD Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Asım Aslan yer aldı.