İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, Ekonomi Gazetecileri Yılbaşı Buluşmasına Katıldı

  • Etkinlikler
egd-yilbasi-bulusmasi-01

Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin (EGD) geleneksel “Yılbaşı Buluşması” etkinliği, EGD Yönetim Kurulu Başkanı Recep Erçin ev sahipliğinde İş Sanat Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç’in de katıldığı etkinlikte, İSO Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Akar, çok sayıda iş dünyası ve STK temsilcisi ile çok sayıda basın mensubu yer aldı.


İSO Başkanı Erdal Bahçıvan

Basın, iş ve STK temsilcilerini bir araya getiren buluşmada kısa bir konuşma yapan İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, ekonomi gazetecilerini iş dünyası temsilcilerinin en yakın iş ortağı olarak nitelendirdiğini söyledi. Ekonomi gazetecilerinin sabah, akşam demeden kamuoyuyla iletişim köprüsü görevi üstlendiğini belirten Bahçıvan, EGD derneğinin birlikteliğinin toplum adına çok güzel bir örnek olduğuna değindi. 2023 yılının Cumhuriyet’in 100.yılı olması sebebiyle oldukça anlamlı olduğunu vurgulayan Bahçıvan, yeni yılın güzel haberler aldığımız sağlıklı bir yıl olmasını dilediğini söyledi.


İTO Başkanı Şekib Avdagiç

Etkinlikte konuşan İTO Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç, ekonomi gazetecilerinin kendi nezdinde önemli bir yeri olduğunu söyledi. Bugüne kadar görev aldığı STK’larda görev icabı ekonomi gazetecileriyle yakın ilişkiler kurduğuna değinen Avdagiç, kamuoyunu bilgilendirme noktasında nitelikli bir sürç yürüttükleri için basın mensuplarına teşekkürlerini iletti. Avdagiç, 2023 yılının herkes için sağlıklı ve bereketli bir yıl olmasını dilediğini belirtti.

Etkinlik sonunda çeşitli kurum ve kuruluşlara ve EGD üyeliği 20 yılı dolduranlara plaket verildi.


EGD Yönetim Kurulu Başkanı Recep Erçin