İSO, İstihdam Teşvikleri Bilgilendirme Toplantısının İkincisini İkitelli’de Yaptı

  • Etkinlikler
ikitelli-istihdam-toplantisi-02

Çalışma hayatında milli seferberlik doğrultusunda, İstanbul Sanayi Odası (İSO) koordinasyonunda İstihdam Teşvikleri İşveren Bilgilendirme toplantılarının ikincisi 22 Şubat 2017 tarihinde İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) gerçekleştirildi.

Çalışma Bakanlığı yetkililerinin ve İSO uzmanlarının konuşma ve sunumlarıyla yapılan bilgilendirme toplantısına işverenlerin oldukça yoğun bir ilgi gösterdikleri görüldü. Toplantıya İkitelli ve çevre sanayicilerinden 300’e yakın katılım oldu.

Başakşehir SGK Merkez Müdürü Nevzat Sancak
Başakşehir SGK Merkez Müdürü
Nevzat Sancak
>Saraciye Sanayicileri Derneği Başkanı Ahmet Hacısoyu
Saraciye Sanayicileri Derneği
Başkanı Ahmet Hacısoyu

Toplantının açılış konuşmasını aynı zamanda toplantıya ev sahipliği de yapan İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şaban Gülbahar yaptı. Toplantıda Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin de bulunarak iş dünyasına istihdam yaratmaları konusunda verilen destekten bahsetti. Toplantıda ayrıca Çalışma ve İş Kurumu Başakşehir Hizmet Merkezi Şube Müdürü Köksal Tanış, Başakşehir SGK Merkez Müdürü Nevzat Sancak ve Saraciye Sanayicileri Derneği Başkanı Ahmet Hacısoyu birer konuşma yaptı.

İş ve Meslek Danışmanı Ahmet Onur Erbaş
İş ve Meslek Danışmanı
Ahmet Onur Erbaş

Toplantıda daha sonra sırasıyla İŞKUR ve SGK temsilcileri bilgilendirme sunumlarını gerçekleştirdi. İstanbul Çalışma ve İş Kurumu Başakşehir Hizmet Merkezi İş ve Meslek Danışmanı Ahmet Onur Erbaş ve Başakşehir SGK Md. Yrd. (Sigorta Prim teşvikleri) Hüseyin Güner iş dünyasının temsilcilerine yaratılacak yeni istihdamlar ile ilgili en güncel teşvikleri anlattı.