İSO ve İTO Yönetimleri, Müşterek Yönetim Kurulu Toplantısı İçin Bir Araya Geldi

  • Etkinlikler
iso-ito-ortak-toplanti-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Üyeleri “Müşterek Yönetim Kurulu Toplantısı”nda bir araya geldi.

İSO’nun Odakule yönetim merkezinde İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ın ev sahipliğinde, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda başta İstanbul ekonomisi olmak üzere güncel ekonomi ile ilgili yaşanmakta olan süreç hakkında karşılıklı değerlendirmeler ve fikir alışverişi yapıldı.

İSO Yönetim Kurulu’ndan toplantıya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Adnan Dalgakıran ve İrfan Özhamaratlı ile Yönetim Kurulu Üyeleri Sadık Ayhan Saruhan (Sayman), Sultan Tepe, Bekir Yelken, Cenk Çimen, Cemal Keleş ve Mustafa Tacir katıldı.

İSO ve İTO Yönetimleri, Müşterek Yönetim Kurulu Toplantısı için Bir Araya Geldi

İTO Yönetim Kurulu’ndan ise Başkan Şekib Avdagiç başkanlığında şu isimler toplantıda yer aldı: Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Dursun Topçu, İsrafil Kuralay, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özer (Sayman), Adil Coşkun, Burhan Polat, İbrahim Doğan Salman ve Levent Taş.

Toplantının açılışında konuşan İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan “İki kardeş oda bir araya gelerek İstanbulumuz için hayırlı şeyler yapmanın çabası içindeyiz. Bu tür toplantılar ile İstanbul ekonomisine ve iş dünyasına bir katkı sunmak ve İstanbul ekonomisini daha da ileriye taşıyarak rekabetçi bir konuma getirebilmek için güçlü bir vizyon ortaya koymak istiyoruz” dedi.

İki oda yönetimini İstanbul’un sınai ve ticari hayatı hakkında karşılıklı fikir alışverişi için bir araya getiren toplantının başlangıcında konuşan İTO Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç de “Burada İstanbul’a nasıl daha iyi hizmet edebiliriz diye yola çıktık ve görüyoruz ki, İstanbul’un iki odası olarak fikirlerimiz örtüşüyor. Daha önce alt birimlerimiz pek çok çalışmaya imza attı. İstanbul’un çok derdi var, bundan sonra iki odanın yönetimleri olarak da birlikte bu dertler için çalışırsak çok hayırlı bir iş yapmış oluruz” dedi.

İki odanın müşterek yönetim kurulu toplantısında, İstanbul ve genel ekonomik gelişmelerin yanı sıra iki oda arasındaki işbirliğinin artırılmasına ve yürütülebilecek ortak faaliyetlere yönelik görüş ve önerilerin ele alındı. Toplantıda, İstanbul ekonomisi ve ticaret hayatına ilişkin değerlendirmeler yapıldı. İki odanın yönetim kurulu üyeleri, son günlerde artan konkordato uygulamalarını da ele alırken, kentteki sanayi ve ticari yapılaşma hakkındaki son gelişmeleri değerlendirdi. Toplantı boyunca üyelerin bütün bu konularla ilgili dilek ve temennileri dinlendi.

İSO ve İTO Yönetimleri, Müşterek Yönetim Kurulu Toplantısı için Bir Araya Geldi