İSO Yönetim Kurulu, Meclis Çalışma Grupları ile Değerlendirme Toplantısı Yaptı

  • Etkinlikler
meclis-calisma-grubu-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, çalışmalarına geçtiğimiz ay başlayan İSO Meclis Çalışma Gruplarının Başkan ve Başkan Yardımcıları ile bir araya gelerek bir değerlendirme toplantısı yaptı. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ın ev sahipliğinde Odakule’de gerçekleşen toplantıda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Adnan Dalgakıran ve İrfan Özhamaratlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Sadık Ayhan Saruhan (Sayman), Bekir Yelken, Kemal Akar, Mustafa Tacir ve Cemal Keleş yer aldı.


Soldan sağa: İrfan Özhamaratlı,
Erdal Bahçıvan ve Adnan Dalgakıran

Toplantıda geçtiğimiz günlerde ilk toplantılarını yaparak kendi aralarında Başkan ve Başkan Yardımcılarını seçen Meclis Çalışma Gruplarının önümüzdeki dönemde nasıl bir takvim ve hangi prensiplerle faaliyet yürütecekleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Yapılacak olan çalışmaların hedefleri ve çalışılacak olan konular hakkında da değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda konuşan İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan “Çalışma Gruplarımızın Meclisimizin ve Yönetim Kurulumuzun faaliyetlerindeki kaliteye katkı yapacağını düşünüyorum” dedi.

Bahçıvan şöyle devam etti: “Biz bu Çalışma Gruplarının gönüllülük esasına göre faaliyet yürütmesini temenni ediyoruz. Katılımın sürekli ve yüksek olması noktasında başkan ve başkan yardımcılarının olumlu ve sonuç alıcı bir yaklaşım içinde olacaklarını düşünüyorum. Çalışma Gruplarının kurulmasındaki temel çıkış noktamızın, Meclisimizi ve Yönetim Kurulumuzu kendi alanları ile ilgili sorunlara, çözüm odaklı yaklaşımları ile beslemeleri olduğunu ifade etmek istiyorum.”

İSO Yönetim Kurulu, Meclis Çalışma Grupları 1

Toplantıya katılan sekiz Meclis Çalışma Grubu Başkan ve Başkan Yardımcıları, yapacakları çalışmalar hakkındaki düşüncelerini Yönetim Kurulu ile paylaştı. Önümüzdeki döneme ilişkin gerek kendi aralarında gerekse Yönetim Kurulu ile iletişimlerinde nasıl bir yol izleneceğine ilişkin dilek ve temennilerini de dile getirdiler.

İSO Yönetim Kurulu, Meclis Çalışma Grupları 2

İSO Yönetim Kurulu, Meclis Çalışma Grupları 3

Toplantıya şu Meclis Çalışma Gruplarının Başkan ve Başkan Yardımcıları katıldı:

1. Aile Şirketleri ve Kurumsallaşma

Başkan: Ömer Karadeniz
Başkan Yardımcısı: Nuri Görenoğlu

2. Organize Sanayi Bölgeleri ve Belediyeler ile İlişkiler

Başkan: Hüseyin Bozdağ
Başkan Yardımcısı: İbrahim Aydoğan

3. Vergi Politikaları ve Finansman

Başkan: Kenan Baytaş
Başkan Yardımcısı: Mehmet Selçuk Sadır

4. Gümrük, İç-Dış Ticaret ve Piyasa Gözetim ve Denetimi

Başkan: Gökhan Turhan
Başkan Yardımcısı: Hüseyin Çetin

5. Teşvikler

Başkan: Mustafa Necati Tecdelioğlu
Başkan Yardımcısı: Koray Yavuz

6. Üniversite-Sanayi İşbirliği

Başkan: Necat Saldanlı
Başkan Yardımcısı: Ali İhsan Şerbetçi

7. Ar-Ge, Tasarım, Patent, Teknoloji, İnovasyon ve Akıllı Şehir Uygulamaları

Başkan: Mehmet Ağrikli
Başkan Yardımcısı: Aynur Ayhan

8. Çalışma Hayatı

Başkan: Hakan Akkoyun