İSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Eren Almanya'da Türkiye’yi Anlattı

numov-konferans-02

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Eren, Alman NUMOV Derneği’nin Münih’te düzenlediği “Alman Ortadoğu İş Konferansı”na katılarak bir konuşma yaptı.

Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkeleri ile ilişkileri kuvvetlendirmek amacıyla kurulan NUMOV Derneği, Alman şirketlerinin bu bölgelerle olan ticaretini ve yatırımını teşvik ediyor. Almanya Federal Cumhuriyeti Eski Başbakanı Dr Gehrard Schröder'in onursal başkanı olduğu NUMOV, Almanya'nın en büyük, en eski ve en köklü kuruluşu.

Dernek, bölgede seçilen iş konularında uzman seminerleri ve heyet gezileri organizasyonu gerçekleştiriyor, ülkelerin mevcut ekonomik gelişmeleriyle ilgili bilgiler veriyor, etkinlikler düzenliyor, yayınlar hazırlıyor.

NUMOV, çalışmaları kapsamında 11 Mart 2014 tarihinde Münih’te “Alman Ortadoğu İş Konferansı” düzenledi.

Konferans’a Türkiye’den İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Eren, konuşmacı olarak katıldı. Alman ve bölge iş insanlarının yoğun katılımıyla gerçekleşen konferansta Ali Eren, Türkiye’yi anlattı ve katılımcıların sorularını cevapladı.