İSO Yönetim Kurulu Üyesi Ata Ceylan 6.Enerji Verimliliği Forumu’na Katıldı

  • Etkinlikler
enerji-verimliligi-02

İSO Yönetim Kurulu Üyesi, aynı zamanda Çevre ve Enerji Kurulları Başkanı Ata Ceylan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü tarafından 34. Enerji Verimliliği Haftası çerçevesinde 15 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilen “6.Enerji Verimliliği Forumu”nda “Sanayide Enerji Verimliliği ve Yönetimi Paneli”ni yönetti.

Ceylan, İstanbul Sanayi Odası’nın enerji verimliliği konusuna verdiği öneme değinerek “Yıldız Teknik Üniversitesi ortaklığında yürüttüğümüz İstanbul Enerji Verimliliği Merkezi’nin çok sayıda sanayicimize ulaşması en büyük hedefimizdir. Sanayiciler olarak unutmamalıyız ki enerji verimliliği katlanmamız gereken bir bedel değil çevresel ve ekonomik bir kazançtır.” dedi.

Panele Ankara Sanayi Odası’ndan Mustafa Baran, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği’nden Besim Özek, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu’ndan Ali İhsan Karamanlı, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nden Fırat Taner Yapalı, Türkiye Çelik Üreticileri Derneği’nden Serpil Çimen katıldı.