İSO Yönetimi, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na Nezaket Ziyareti Yaptı

tobb-ziyareti-02

İstanbul Sanayi Odası Başkanı (İSO) Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri hem gecikmeli de olsa bir kutlama ziyareti, hem de oda sorunlarının aktarılması için TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette İSO Meclis Başkanı Zeynep Bodur Okyay ve Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Büyükdede ve Meclis başkanlık Divanı Katip Üyesi Serdar Urfalılar ile İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Ulvi Orhan, Nahit Kemalbay, Sultan Tepe, Sadık Ayhan Saruhan, Bekir Yelken, M. Ata Ceylan ve Nurhan Kaya yer aldı.

İSO Yönetimi, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na Nezaket Ziyareti YaptıİSO Başkanı Erdal Bahçıvan tarafından aktarılan konular hakkında karşılıklı her türlü işbirliğine açık olduklarını söyleyen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, özellikle İSO tarafından aktarılan Türk Malı ibaresi ile ilgili bir konsensüs gerçekleşmesi halinde böyle bir süreci desteklemeye hazır olduğunu belirtti.