İSO Yönetimi, Ümraniye’den sonra Yenibosna Temsilciliğini de Açtı

  • Etkinlikler
yenibosna-acilis-02

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu, İSO’nun Anadolu yakasındaki Ümraniye temsilciliğinin ardından, bu hafta da Avrupa yakasında yer alan Nish İstanbul iş merkezi kompleksindeki Yenibosna Temsilciliği’ni de resmi bir törenle hizmete soktu.

İstanbul Sanayi Odası, üyelerine daha kolay ve hızlı hizmet sunmak amacıyla Mart ayının başında Avrupa ve Anadolu yakasında birer temsilcilik açmıştı. Açıldıkları günden itibaren İSO üyeleri tarafından ziyaret edilen temsilcilikler, üyeler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanmış bulunuyor.

Geçen haftanın ardından bugün de Yenibosna temsilciliği için bir araya gelen Erdal Bahçıvan başkanlığındaki İSO Yönetim Kurulu üyeleri Nish İstanbul iş merkezinin içinde yer alan yeni temsilcilik için toplu olarak kurdele kesti.

İSO Yönetimi, Ümraniye’den sonra Yenibosna Temsilciliğini de Açtı 01Açılış törenine, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ın yanı sıra İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Adnan Dalgakıran ve İrfan Özhamaratlı, İSO Yönetim Kurulu Üyeleri; Nahit Kemalbay, Sultan Tepe, Sadık Ayhan Saruhan, Bekir Yelken, Mehmet Ata Ceylan ve Nurhan Kaya ile İSO Genel Sekreteri Melek Us ve İSO üyeleri katıldı.

Ümraniye temsilciliğinde olduğu gibi Yenibosna’da da İSO üyelerinin, merkeze gelmeden yeni temsilciliklere başvurarak alabileceği pek çok hizmet var.

İSO Yönetimi, Ümraniye’den sonra Yenibosna Temsilciliğini de Açtı 02Bu hizmetler arasında 5174 sayılı Kanunun 26’ıncı maddesinde sayılan belgeleri düzenlemek ve onaylamak, ihracatta dolaşım belgeleri satış ve onayı, kapasite raporu onaylı suret verilmesi, faaliyet belgesi düzenlenmesi, ihale durum belgesi, Bağ-kur formları ve denklik belgelerinin onaylanması, yerli malı, imalatçı, imalat yeterlilik belgeleri düzenlenmesi, Türk Malı belgesi satışı ve düzenlenmesi ile hizmet ücretleri ve üye aidat tahsilatı yer alıyor.

Üyeler, her iki temsilciliğe İSO’nun merkez santral telefon numarasından ulaşabiliyor.