İSOV Mütevelliler Heyeti Toplantısı Odakule’de Gerçekleştirildi

  • Etkinlikler
mutevelli-heyeti-toplanti-02

İstanbul Sanayi Odası Vakfı (İSOV) Olağan Mütevelliler Heyeti Toplantısı, Odakule Fazıl Zobu Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantı aynı zamanda İSO Meclis Başkanı da olan İSOV Mütevelli Heyet Başkanı Zeynep Bodur Okyay’ın divan başkanlığında yapıldı. İSO ve İSOV Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ve İSOV Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda vakfın bir yıllık faaliyet raporu Mütevelliler ile paylaşıldı. Mütevellilerin dilek ve önerileri alındı.

Toplantının açılışını İSOV Mütevelli Heyeti Başkanı Zeynep Bodur Okyay yaptı. Daha sonra toplantının başkanlık divanı oluşturuldu. Okyay’a toplantıda Başkanlık Divanı Yardımcısı olarak Osman Sait Günteki, Divan Sekreteri olarak da Lebib Mısırlı eşlik etti.

Toplantının açılış konuşmasında, pandemi yüzünden bir araya gelemediklerini ve tekrar uzun bir aradan sonra aynı ortamda bulunmaktan heyecan ve mutluluk duyduğunu söyleyen Divan Başkanı Okyay, İSOV faaliyetlerinin İSO vizyonlarına denk olarak sürdürülebilir, erişilebilir ve inovatif olduğunu ve bu bağlamda burs yönetim sistemi ve iSOV Staj Programı mobil uygulamasının yanı sıra MESKOM sektör tanıtım ve mentörlük programları ile gençlere ışık tuttuğunun altını çizdi. Okyay, bursiyerler konusunda her bir üyenin bir öğrenciyi sahiplenmesi gerektiğini ve Mütevelillerin faaliyetlere daha çok katkı vererek İSOV’un kapsama alanlarını daha da genişletmelerini beklediklerini belirtti.


İSO Başkanı Erdal Bahçıvan

İSOV Mütevelliler Heyeti Toplantıdı’nda söz alan İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan da, pandemi yüzünden tüm dünyanın çok ağır iki sene geçirdiğini hatırlattı ve tekrar İSO çatısı altında bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Erdal Bahçıvan İSOV Vakfı’nın temel sorumluluk ve görevlerini aksatmadan gençlerin ve öğrencilerin yanında olmaya devam ettiğin belirterek burs verilen öğrenci ve burs miktarını artırmayı hedeflediklerini vurguladı. Bahçıvan, İSOV bursiyeri öğrencilerin, İstanbul’un değerli üniversitelerinde çok güzel başarılara imza attığını ve ileriki hayatlarında da sanayiye büyük hizmetlerinin dokunacağına inandığına değindi.

İSOV Başkanı Bahçıvan konuşmasında, 1994 yılında kurulan İSOV Vakfı’nın bugünlere ulaşmasında emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlara şükranlarını ileterek İSOV Vakfı’nın bütçesini güçlendirmek için tüm mütevelli heyetini hem maddi hem de manevi desteğe davet etti.