İSOV Olağan Mütevelliler Heyet Toplantısı Yapıldı

isov-mutevelli-02

İstanbul Sanayi Odası Vakfı’nın Olağan Mütevelliler Heyet Toplantısı Odakule Meclis Salonu’da yapıldı.

İstanbul Sanayi Odası’nın sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli ara elemanın yetiştirilmesi konusunda çalışmalar yapmak üzere kurulan İstanbul Sanayi Odası Vakfı’nın Olağan Mütevelliler Heyet Toplantısı Odakule Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Saygı duruşunun ardından toplantıya geçildi. Toplantıda aynı zamanda İSOV Başkanı da olan İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı konuşmada, Vakfın ülkemizin eğitimine, kültürel, bilimsel ve sosyal gelişimine yaptığı katkıya değindi.

İSOV Olağan Mütevelliler Heyet Toplantısı YapıldıİSOV’un, vakıf kültürünün en önde gelen etkin temsilcilerinden birisi olmalısı arzusunu dile getiren İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, “İstanbul Sanayi Odası gibi güçlü ve saygın bir markayı yaratabilmek hiç de kolay olmadı. Geçmişten bugüne uzun süren çok değerli ortak çaba ve emekler sonucunda bu başarıya ulaşıldı. Aramıza katılan yeni üyelerimizle birlikte yeni bir heyecan eşliğinde el birliğiyle İstanbul Sanayi Odası Vakfını güçlü ve saygın bir marka haline getireceğimizden hiç kuşku duymadığımı sizlerle paylaşmak istiyorum” dedi.

İSOV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Kaya, Vakfın 2013 yılı faaliyetlerini anlattı ve 2014 yılı çalışma programını açıkladı.

26 Mart 2014 tarihli Mütevelli Heyet toplantısında Vakfımıza katılan yeni üyelerimiz…

• Adnan DALGAKIRAN
  • Ali EREN