İstanbul Sanayi Odası Yönetimi, Hatay’ın Antakya İlçe Merkezinde 100 Dönüm Üzerinde Kurulmakta Olan 1.000 Konteynerlik “İSO Yaşam Kenti”ndeki Çalışmaları Yerinde İnceledi

  • Etkinlikler
yasam-kenti-baskan-ziyaret-01

Hatay’ın Antakya İlçe Merkezi’nde 1.000 konteynerlik İSO Yaşam Kenti’nin kurulum çalışmaları dört bir koldan sürerken İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, İSO Meclis Başkanı Ender Yılmaz ve İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı, yerinde incelemelerde bulunmak için hafta sonu Hatay’a gitti.

İSO yönetimi, 100’ün üzerinde konteynerin yerleşiminin tamamlandığı İSO Yaşam Kenti ziyaretinde AFAD Koordinasyon Merkezi’ndeki yetkililerden son gelişmelerle ilgili bilgi aldı. 100 dönümlük bir arazı üzerinde kurulmakta olan İSO Yaşam Kenti’nin ziyareti sırasında Bahçıvan, Yılmaz ve Özhamarat’lıya Hatay Konteyner Kent Sorumlu Kaymakamı İskender Yönden ve Antakya Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Hikmet Çinçin de eşlik etti.

İstanbul’da eş zamanlı olarak konteyner teslimatlarının da sürdüğü İSO Yaşam Kenti’nde, bir yandan tamamlanmış alanlara konteyner kurulumu yapılırken, diğer yandan yeni kurulumlar için de altyapı çalışmaları hızla sürüyor. 

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptıkları ziyaret hakkında İSO Meclis üyelerine yönelik kısa bir bilgilendirme notu da paylaştı. Bahçıvan Meclis üyelerine hitaben şunları söyledi:

“İSO Meclis Başkanımız Sayın Ender Yılmaz ve İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın İrfan Özhamaratlı ile birlikte çalışmaların daha da hızlandırılması ve İSO Yaşam Kenti’nde misafir edeceğimiz depremzede vatandaşlarımızın belirlenmesi gibi konuları Hatay Konteyner Kent Sorumlu Kaymakamı İskender Yönden ile istişare ederken, sürecin nasıl daha da hızlandırılabileceği konusunda da fikir alışverişinde bulunduk.

Sizlerin ve değerli hayırseverlerimizin katkılarıyla yapmakta olduğumuz İSO Yaşam Kenti’nin kurulumu hakkında sizleri bilgilendirmeye devem edeceğimizi belirterek, değerli katkılarınız için İSO Yönetimi olarak bir kez daha teşekkür ediyoruz.”