İstanbul Sanayi Odası'nın Malatya Gezisi, Vali ve Belediye Başkanı Ziyaretleriyle Başladı

  • Etkinlikler
malatya-ziyareti-02

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi, bu yıl Türkiye'nin kentleriyle bütünleşme ve karşılıklı iş birliği kapsamında yaptığı gezilerin ilkini Malatya'ya gerçekleştiriyor. İSO’nun bugün başlayan gezisi, Malatya Valisi Süleyman Kamçı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyaretleri ile başladı.

İSO Meclis Başkanı Zeynep Bodur Okyay ve İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan tarafından yapılan Vali ve Belediye Başkanı ziyaretleri son derece sıcak bir ortamda gerçekleşti. Vali ve Belediye Başkanı’na yapılan ziyarete, İSO Meclis Başkanı Zeynep Bodur Okyay ve İSO Başkanı Erdal Bahçıvan'a, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve İSO Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Büyükdede, İSO Meclis Üyesi Mehmet Nuri Görenoğlu ve İSO'nun Malatyalı Meclis Üyeleri İsmail Kısacık, Rıdvan Mertöz ve Mustafa Necati Tecdelioğlu da eşlik etti. Ziyaret sonrasında gezinin asıl amacı olan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile ortak Meclis toplantısı yapılması için MTSO'ya geçildi.

İstanbul Sanayi Odası'nın Malatya Gezisi, Vali ve Belediye Başkanı Ziyaretleriyle Başladı

İSO Meclis Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 55 Meclis Üyesi’nin oluşturduğu İSO heyeti, Malatya'da iki gün sürecek gezi boyunca Malatyalı iş insanları ile temaslarda bulunacak. Malatya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikalar ziyaret edilecek ve kültürel geziler yapacak.

İSO'nun bu gezisini önde gelen gazetelerin temsilcileri de izliyor.