İstanbul Sanayi Odası'nın Ümraniye Temsilciliği Resmen Açıldı

  • Etkinlikler
umraniye-acilis-02

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu, Anadolu yakasında faaliyete başlayan Ümraniye İMES Temsilciliği’nde bir araya gelerek resmi açılışını gerçekleştirdi.

İstanbul Sanayi Odası, üyelerine daha kolay ve hızlı hizmet sunmak amacıyla Mart ayının başında Avrupa ve Anadolu yakasında birer temsilcilik açmıştı. Açıldıkları günden itibaren İSO üyeleri tarafından ziyaret edilen temsilcilikler, memnuniyetle karşılandı.

Bugün İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Meclis Başkan Yardımcısı ve İSO Üyeleri, İMES Sanayi Sitesinin içinde açılan temsilcilikte düzenlenen törende bir araya geldi.

İstanbul Sanayi Odası'nın Ümraniye Temsilciliği Resmen Açıldı 01Tören sırasında Ümraniye İMES Temsilciliği’nin resmi açılışını yapan İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’a personel tarafından faaliyet belgesi hazırlandı ve İSO Başkan Yardımcısı Adnan Dalgakıran tarafından sürpriz olarak kendisine takdim edildi.

İstanbul Sanayi Odası'nın Ümraniye Temsilciliği Resmen Açıldı 02Açılış törenine, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ın yanı sıra İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Dalgakıran ve İrfan Özhamaratlı, İSO Yönetim Kurulu Üyeleri; Sadık Ayhan Saruhan, Mehmet Ata Ceylan ve Nurhan Kaya, İSO Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Büyükdede, İMES Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar ve İSO üyeleri katıldı. Törende, İSO Genel Sekreteri Melek Us, Genel Sekreter Yardımcıları Haktan Akın, Nurdan Sirman ve Hikmet Baltacı ile İSO Danışmanı Bahar Şahin de hazır bulundu.

İstanbul Sanayi Odası'nın Ümraniye Temsilciliği Resmen Açıldı 03Yenibosna ve Ümraniye temsilciliklerinde İSO üyelerinin, merkeze gelmeden yeni temsilciliklere başvurarak alabileceği pek çok hizmet arasında; 5174 sayılı Kanunun 26’ıncı maddesinde sayılan belgeleri düzenlemek ve onaylamak, ihracatta dolaşım belgeleri satış ve onayı, kapasite raporu onaylı suret verilmesi, faaliyet belgesi düzenlenmesi, ihale durum belgesi, Bağ-kur formları ve denklik belgelerinin onaylanması, yerli malı, imalatçı, imalat yeterlilik belgeleri düzenlenmesi, Türk malı belgesi satışı ve düzenlenmesi ile hizmet ücretleri ve üye aidat tahsilatı yer alıyor. Üyeler, her iki temsilciliğe İSO’nun merkez santral telefon numarasından ulaşabiliyor.