Odalar Müşterek Toplantısı İstanbul Sanayi Odası’nda Yapıldı

  • Etkinlikler
odalar-musterek-toplantisi-02

İstanbul Odaları ve Borsa Müşterek Toplantısı, İstanbul Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Odakule’de gerçekleştirildi.

İstanbul Sanayi Odası, İstanbul Ticaret Odası, Deniz Ticaret Odası ve İstanbul Ticaret Borsası, 15 Eylül Pazartesi günü Odakule Eğitim Salonunda bir araya gelerek toplantının gündem maddelerini görüştü.

İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan'ın yönettiği toplantıya, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz, İstanbul'daki odaların ve borsanın yönetim kurulu üyeleri ve genel sekreterleri katıldı.

Toplantıda, TOBB’un Türkiye genelinde başlattığı “Akademik Danışmanlık” projesi çerçevesinde İstanbul’daki odalara ve borsaya hizmet verecek akademisyenden bilgi alındı, birlikte yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Odalar Müşterek Toplantısı İstanbul Sanayi Odası’nda YapıldıTorba yasa kapsamında yapılan düzenlemelerin de ele alındığı toplantıda ilgili mevzuat ile getirilen değişikliklerin hizmet kalitesini artırması yönündeki temenniler dile getirildi.

İstanbul’daki ulaşım ve lojistik konularında odaların ortak çalışması adına İTO bünyesinde mevcut olan Ulaştırma ve Lojistik İhtisas Komitesi’ne İstanbul’daki tüm oda ve borsa temsilcilerinin iştirakinin sağlanması kararlaştırıldı. Ayrıca toplantıda iş sağlığı ve güvenliği konusunda gerekli çalışmaların yapılması üzerinde de duruldu.

Toplantıya İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ın yanı sıra Meclis Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Meclis Başkan Yardımcıları İsmail Gülle ve Hasan Büyükdede, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Adnan Dalgakıran ve İrfan Özhamaratlı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ali Ulvi Orhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Sadık Ayhan Saruhan, Mehmet Ata Ceylan, Nurhan Kaya ve Genel Sekreter Melek Us katıldı.