TGSD Heyetinden İSO Başkanı Bahçıvan’a Ziyaret

tgsd-ziyareti-01_2

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Yönetim Kurulu Başkanları Ramazan Kaya ve Sanem Dikmen’in başkanlığındaki heyet, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı’nın da yer aldığı Odakule’deki ziyarette giyim sanayisinin ve üretim dünyasının gündemindeki konular ele alındı. Toplantıda sürdürülebilirlik konusu gündeme gelirken, pandeminin getirdiği ekonomik koşulların ve yarattığı dönüşüm hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Buluşmada iki kurum arasındaki iletişimin daha da güçlendirilmesi konusunda fikir birliğine varıldı. İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret eden TGSD heyetinde şu isimler yer aldı: TGSD Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Genç, TGSD Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Akaydın, TGSD Genel Sekreteri Ülkem Genç Yaman ve TGSD Sekreteri Serap Don.