İstanbul Sanayi Odası Yönetimi, İstanbul İl Millî Eğitim Müdürü Yentür’ü Ziyaret Etti

il_milli_egitim_manset_01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ve İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı, göreve yeni başlayan İstanbul İl Millî Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür'e nezaket ziyaretinde bulundu. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında gerçekleşen ziyarette İSO Yönetimi, Yentür’e yeni görevinde tebrik ve başarı dileklerinde bulundu.

Ziyarette İSO’nun 2019 yılından bu yana Millî Eğitim Bakanlığı ile yürüttüğü Mesleki Eğitim ve İş Birliği Projesi’nin (İSO MEİP) son durumu hakkında da bilgi alışverişinde bulunuldu. İSO MEİP kapsamında yer alan okullarda eğitim gören öğrencilerin üniversite yerleşim sınavlarında gösterdikleri başarının önemine değinilen ziyarette mesleki eğitimde kaliteyi artırmak ve iş dünyası ile eğitim kurumları arasındaki köprüyü güçlendirmek amacıyla başlatılan bu kıymetli projenin eğitim ve istihdam sisteminin geliştirilmesine önemli katkılar sağladığı vurgulandı. İSO MEİP’in ülke genelinde örnek alınması gerekliliğine de değinilen görüşmede iki kurum arasında var olan olumlu iletişim ve iş birliğinin önümüzdeki dönemde de geliştirilerek devam etmesi konusunda mutabık kalındı.