KUTSO Başkanı Esin Güral Argat, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan'ı Ziyaret Etti

kutsa_baskani_ziyaret_manset

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO genel merkezi Odakule binasında gerçekleşen ziyarette sanayi sektörünün güncel konuları üzerine istişarede bulunuldu.

Türkiye’de ve dünyada yaşanan güncel ekonomik gelişmelerin görüşüldüğü görüşmede Kütahya şehrinin ticaret ve sanayi faaliyetleri ile bölgenin ekonomik potansiyeli üzerine de değerlendirmede bulunuldu. Kütahya şehrinin Türkiye’nin ekonomik büyümesine ve ticaret ağına katkıda bulunan önemli merkez olduğunun vurgulandığı ziyarette ülke sanayisinin sorunlarına çözüm üretmek noktasında iş dünyasının kendi içerisindeki iletişimin artırılmasının öneminde dikkat çekildi. Bu doğrultuda önümüzdeki döneme ilişkin iki kurum arasında hangi iş birliklerinin hayata geçirilebileceği üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.