SGK İstanbul İl Müdürü Murat Göktaş İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

sgk-ziyaret-02

SGK İstanbul İl Müdürü Murat Göktaş, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO’nun merkezi olan Odakule’de gerçekleşen ve İSO Genel Sekreteri Haktan Akın’ın da bulunduğu ziyarette, SGK İstanbul İl Müdürü Murat Göktaş, 17.11.2020 tarihli ve 31307 sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun” hakkındaki son gelişmeler ve süreç hakkında bilgilendirme yaptı. SGK İstanbul İl Müdür Yardımacısı Oğuzhan Sağlam'ın da yer aldığı görüşmede sanayicinin Bağkur ve SGK ile ilişkileri, gündemde olan güncel konular da ele alınarak fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarette, pandemi nedeniyle çalışma dünyasında yaşanmakta olan sıkıntılarla mücadele noktasında kurumlar arası iletişimin ve işbirliğinin sürekliliği konusunda mutabık kalındı.