TİGSAD Yeni Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Sanayi Odası Yönetimi’ne Nezaket Ziyaretinde Bulundu

  • Diğer Haberler
tigsad_yk_iso_ziyaret_manset

Türkiye İç Giyim Sanayicileri Derneği’nin (TİGSAD) yeni dönem Yönetim Kurulu Üyeleri, TİGSAD Başkanı Eşref Geyik başkanlığında İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetimini ziyaret etti. İSO genel merkezi Odakule binasında, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ev sahipliğinde, gerçekleşen görüşmeye İSO 18. Grup İç Giyim Sanayii Meslek Komitesi Üyesi de olan ve önceki dönem TİGSAD Başkanlığı yapan İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhmaratlı da katıldı.

İSO Yönetiminin TİGSAD’ın yeni dönem Yönetim Kurulu Üyeleri’ne tebrik ve başarı dileklerinde bulunduğu ziyarette TİGSAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yavuz Karaca, TİGSAD Yönetim Kurulu Üyeleri Hikmet Dinçşahin, Salim Çetinkaya, Ömer Özdinç, Hayrettin Derun, Sebahattin Gökay, Berk Kutengin ve TİGSAD Genel Sekreteri Pınar Kaçar da yer aldı.

Türkiye’nin dünyada güçlü bir üretici ve ihracatçı olduğu iç giyim sanayinin Türkiye ve dünyadaki genel durumunun değerlendirildiği ziyarette özellikle yeni yatırımların seyri ve istihdam konuları ile ihracat pazarlarında yaşanan gelişmeler hakkında değerlendirmeler yapıldı.

TİGSAD’ın iç giyim sektörünün ulusal ve uluslararası pazarlardaki rekabetçiliğini artırmak ve sektörün sürdürülebilir büyümesini desteklemek amacıyla yürüttüğü faaliyetlerin de ele alındığı ziyarette iç giyim sektörünün istihdam potansiyelini ve katma değerini artırmak için hangi adımların atılabileceği üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.