İSO Başkanı Dericilere Seslendi: "Sizden Dünya Markası Bekliyoruz"

  • Etkinlikler
iso-baskani-dericilere-seslendi-02

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, 21-23 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen 8. İstanbul Deri Fuarı'na katılarak bir konuşma yaptı.

21-23 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen, Türkiye Deri Vakfı ve Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği'nin desteği ile gerçekleşen 8. İstanbul Deri Fuarı kapsamında 2014 İlkbahar-Yaz trendlerinin sergileneceği defileler, sergiler, panel ve söyleşiler yer alıyor.

8. İstanbul Deri Fuarı'nın açılış konuşmasını yapan İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, "İstanbul Sanayi Odası olarak ülkemize istihdama dayalı katma değer yaratan her sektörü alkışladığımız gibi, deri sektörümüzün değerli temsilcilerini de burada, hepinizin önünde alkışlamak istiyorum… Bu noktaya gelinmesinde, sektörün siz değerli temsilcilerinin ne kadar büyük bir özveri ve emeğinin olduğunu çok iyi biliyoruz." dedi. Deri sektörünün marka yaratması gerekliliğine vurgu yapan Bahçıvan, “Bu kadar değerli emeğinizi, özverinizi dünyaya başka markalar adı altında satmanın sonu gelsin artık. Kendi markalarınızla satacağınız ürünlerden elde edeceğiniz katma değeri düşünün. Bunun için bir güç birliğine gitmeniz gerekiyorsa, bunu da düşünme vaktidir” diye konuştu.

Fuarın açılış konuşmalarının ardından düzenlenen “Art Meets Leather Sanatçıları Ödül Töreni”nde deri sanatçıları İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ın elinden ödüllerini aldı.

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan'ın konuşma metni Attach