4. Türk Mutfağı Haftası

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’dan aldığımız yazıda; Türk Mutfağı Haftası'nın dördüncüsü, Türk mutfağının sağlıklı, geleneksel ve atıksız özelliklerini vurgulayarak yurt içi ve yurt dışında bilinirliği artırmak amacıyla, "Sürdürülebilir, Atıksız Türk Mutfağı" temasıyla 21-27 Mayıs 2025 tarihleri arasında kutlanacaktır. Bu yılın faaliyet konsepti yurt içinde "Türk Mutfağı Klasikleri", yurt dışında ise "Classics of Turkish Cuisine" olarak belirlenmiş olup, etkinliklere geniş katılım için yerel ve uluslararası düzeyde aktif destek sağlanması beklenmektedir.

4. Türk Mutfağı Haftası ile ilgili ayrıntılı bilgilendirmeler ekte yer almaktadır.

Türk Mutfağı Haftası Attach