İstanbul Sanayi Odası - İstanbul Sanayi Odası’ndan Bina UR-GE Projesi

İstanbul Sanayi Odası’ndan Bina UR-GE Projesi

Odamız, bir binanın yapımı sırasında ihtiyaç duyulan bütün KABA İNŞAAT YAPI MALZEMELERİNİN (Kalıp ve İskeleler, Beton Kimyasalları, Elektrik Malzemeleri, İnşaat Kumu, Çimento, Mıcır, Tuğla, Kireç, İnşaat Demiri, Plastik Borular, Ahşap Kalıp Levhaları, Dekoratif Saçlar vb.) üreticilerinin yer alacağı UR-GE projesinin çalışmalarına başlamıştır.

Aynı sektörde faaliyet gösteren firmaların kümelendiği ve beraber hareket ettikleri, %75 destekli proje kapsamında gerçekleştirilecek eğitim, danışmanlık hizmetleri ile yurtdışı pazar araştırmaları faaliyetleri ile firmalarımızın ihracatlarını artırmak ve hedef pazarlarını çeşitlendirmek amaçlanmaktadır.

Söz konusu proje ile, projede yer alacak firmaların, yapılacak ihtiyaç analizi sonucunda belirlenen alanlarda eğitim ve danışmanlık hizmetleri almaları sağlanacaktır. Proje kapsamında firmalarımız, potansiyel ülkelerde sektörün gelişimi hakkında bilgilendirilecek ve yerinde pazar araştırması yapmak üzere bu ülkelere yönelik heyet ziyaretleri düzenlenecektir. Proje sonunda firmalarımızın yeni pazarlara ihracatlarını artırmaları hedeflenmektedir.

Eğitim, danışmanlık ve yurtdışı pazar ziyaretlerini kapsayan proje giderlerinin %75’i Ticaret Bakanlığından karşılanacak olup projeye katılan firmalardan katkı payı alınacaktır.

Projede yer almak isteyen üyelerimizin bu bağlantıya tıklayarak açılan formu 11 Şubat 2019 tarihine kadar doldurmaları rica olunur. Gelen talepler değerlendirilerek ilgili firmalarımıza geri bildirimde bulunulacaktır.

Projeye ilişkin detaylı bilgiyi aşağıda irtibat numaraları verilen AB ve Uluslararası İlişkiler Şubemizden alabileceğinizi bilgilerinize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Süleyman KARAKAYA
(0212) 252 29 00 / 171