18. Grup İç Giyim Sanayii Meslek Komitemiz TİGSAD Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ortak Toplantı Gerçekleştirdi

grup18-ortak-toplanti_ocak2019

18. Grup İç Giyim Sanayii Meslek Komitemiz, Tüm İç Giyim Sanayicileri Derneği (TİGSAD) Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile 15 Ocak 2019 tarihinde Odamızda bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda,  bankacılık sistemi ve yaşanan sorunlar, çevre ülkeler ile yapılan ticarette artan gümrük vergileri, kargo taşımacılığı yolu ile yapılan ihracat teslimlerinde artan maliyetler ve alternatif teslim şekilleri, meslek liselerinin özendirilmesi, iş davalarında arabuluculuk hizmetinin önemi ve Odamız Arabuluculuk Merkezi’nin sunduğu hizmetler gibi konularda değerlendirilmelerde bulunuldu.

Ayrıca, TİGSAD ve Odamız işbirliğinde Ticaret Bakanlığı’nın sağladığı sektörel destekler kapsamında ticaret heyeti düzenlenmesi konusunda mutabakata varıldı.