8. Grup Meslek Komitemiz Genişletilmiş Sektör Toplantısı Gerçekleştirdi

grup8-meslek-komite-genis-01

8. Grup Öğütülmüş Tahıl ve Unlu Mamuller Sanayii Meslek Komitemiz, 11 Mart 2020 tarihinde gruba mensup üyeler, İstanbul Ticaret Odası 12. Grup Ekmek ve Unlu Mamuller ve 72. Grup Baklava, Pasta ve Şekerli Mamuller Meslek Komitesi Üyeleri, İstanbul Ticaret Borsası, İstanbul Fırıncılar Odası, Ekmek Sanayii İşverenleri Sendikası, Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği (BAKTAD) temsilcileri katılımı ile sektörün sorunları ve çözüm önerilerinin tartışıldığı bir toplantı düzenlendi.

Odamız Meclis Üyesi ve 8. Grup Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Umur’un açılış konuşması ile başlayan toplantıda, İTO 12. Grup Ekmek ve Unlu Mamuller Meclis Üyesi S. Selim Şimşek, İstanbul Ticaret Borsası Meclis Üyesi Abdullah Çerman, Ekmek Sanayii İşverenleri Sendikası Yönetim Kurulu Başkanı Av. Çetin Keçeli, İstanbul Fırıncılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Çetin ve BAKTAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım de sektör ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda, katılımcılara Sanayi Şubesi Müdürü Mehmet Çavdar tarafından Odamız faaliyetleri, Sanayi Şubesi Uzman Yardımcısı Selin Algan tarafından ise devlet destekleri ve teşvikler, Hukuk Müşaviri Melis Ilgaz tarafından Odamız Arabuluculuk Merkezi hakkında detaylı bilgi aktarıldı. Sunumlara ilişkin soru cevap bölümü sonrasında, sektörün sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri katılımcılarla birlikte karşılıklı olarak değerlendirildi.