İSO Mesleki Eğitim Projesi Kapsamında Alüminyum Konusunda İhtisaslaşmış Okul Olmayı Hedefleyen Alkop MTAL’de ALUTEAM ile İşbirliği Görüşmeleri Yapıldı

grup37-alkop-mtal-01

İSO Mesleki Eğitim Projesi kapsamında Protokol Yürütme Kurulu’nda 37. Grup Alüminyum Ürünleri Sanayii Meslek Komitesi Başkanı Ayhan Yerekaban ve Ali Natık Buda’nın yer aldığı Alkop MTAL’i 10 Ocak 2020 tarihinde Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ALUTEAM (Alüminyum Test, Eğitim ve Araştırma Merkezi) Müdürü Öğretim Üyesi Dr. Ebubekir Koç ve ekibi ziyaret ettiler. Dr. Ebubekir Koç, okul müdürü ve Ali Natık Buda ile birlikte okulda incelemelerde bulunarak bilgi almış ve sektöre katma değer sağlayacak test merkezi gibi somut ortak çalışmalarda bulunulması yönünde hedeflemeler yapılmıştır.