20, 27, ve 28. Grup Meslek Komitesi Toplantısında Tıbbi Cihaz ve Makine Üreticilerinin Ortak Çalışma Alanları Değerlendirildi

tibbi-cihaz-uretici-ortak-calisma

İstanbul Sanayi Odası’nda 21 Ocak 2015 Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantıda; 20. Grup İlaç, Tıbbi Cihaz ve Araç-Gereç Sanayii Meslek Komitesi, 27. Grup Genel Amaçlı Makine ve Aksam Sanayi Meslek Komitesi, 28. Grup. Özel Amaçlı Makine Sanayii Meslek Komitesi, İstanbul İl Sağlık Müdürü, Bilim Sanayi ve Teknoloji İstanbul İl Müdürü, akademisyenler, sağlıkçılar, tıbbi cihaz ve yazılım firmaları temsilcileri katılarak tıbbi cihaz ve makine üreticilerinin ortak çalışma alanlarının neler olabileceği hususlarını değerlendirmiştir.

Oturum Başkanlığını Meclis Başkan Yardımcımız Hasan Büyükdede’nin yaptığı toplantıda, üç komitede adına 20. Grup Meclis Üyesi/Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı F. Akif Tolga Sözen, 27. Grup Meslek Komitesi Başkanı Fikret Dalkıran ve 28. Grup. Meslek Komitesi Başkanı Yiğit Öztiryaki katılımcılara kısa bir sunuş yaptıktan sonra, katılımcılar söz alarak işbirlikleri olanaklarını değerlendirmiştir.