33. Grup Genişletilmiş Meslek Komitesi Toplantısı, Şubat 2014

33-grup-genisletilmis-mk-toplantisi

Odamız 33. Grup Meslek Komitesi, 16 Aralık 2013 tarihinde İstanbul Sanayi Odası Odakule Binası Meclis Salonu’nda kendi grubuna mensup üyeler ve sektör dernek temsilcilerinin katılımı ile “Yenilenebilir Enerji ve Led Teknolojileri” konulu bir toplantı gerçekleştirmiştir.

Odamız Meclis Üyesi ve AGİD Yönetim Kurulu Başkanı Fahir Gök’ün açılış konuşması ile başlayan toplantıda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdür Yardımcısı Hayati Çetin “Enerji Verimliliği Hedefleri Kapsamında Genel Aydınlatmada Led Armatürlerin Kullanılması”, Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şener Oktik’in “Güneş Enerjisinden Doğrudan Elektrik Enerjisi Üretme (Fotovoltaik) Sektörü ve Led, Oled Aydınlatma Uygulamaları” ve Aydınlatma Türk Milli Komitesi Yönetim Kurulu BaşkanıProf. Dr. Sermin Onaygil’inYenilenebilir Enerji ve Led Teknolojileri” başlıklı sunumlar gerçekleştirmiştir. Sunumlara ilişkin soru cevap bölümü sonrasında, toplantıda sektörün sorunları ve sorunlara yönelik çözüm önerileri değerlendirilmiştir.

Attach