33. Grup Genişletilmiş Meslek Komitesi Toplantısı

kasim2014-33grup-sektor-toplantisi-02

Odamız 33. Grup Aydınlatma Donanımları Sanayii Meslek Komitesi, 25 Kasım 2014 tarihinde İstanbul Sanayi Odası Odakule Binası Meclis Salonu’nda kendi grubuna mensup üyeler ve sektör dernek temsilcilerinin katılımı ile Genişletilmiş Sektör Toplantısı gerçekleştirmiştir.

Odamız Meclis Üyesi ve AGİD Yönetim Kurulu Başkanı Fahir Gök’ün açılış konuşması ile başlayan toplantıda, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğü’nden Onur Aslan “Türkiye’de Piyasa Gözetimi ve Denetimi, İdari ve Yasal Alt Yapısı”, Türk Standartları Enstitüsü Standart Hazırlama Merkez Başkanlığı’ndan Gürsel Eratak “Aydınlatmada Standardizasyon ve Belgelendirme”, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü’nden Dr. Menekşe Keski “Türkiye’de Elektrikli ve Elektronik Eşyaların Atıklarının Yönetimi”, T.C. Ekonomi Bakanlığı İthalat Genel Müdürlüğü’nden Filiz Köseyener “İthalatta Korunma Önlemleri”, T.C. Ekonomi Bakanlığı İthalat Genel Müdürlüğü’nden Yusuf İlhan “İthalatta Askıya Alma İşlemi” ve Borsa İstanbul’dan Sertac Karaağaoğlu “Özel Pazar” başlıklı sunumlar gerçekleştirmiştir. Sunumlara ilişkin soru cevap bölümü sonrasında, toplantıda sektörün sorunları ve sorunlara yönelik çözüm önerileri değerlendirilmiştir. Söz konusu toplantı ile ilgili sunumları aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Toplantı Sunumları için tıklayınız Attach