34. Grup Beyaz Eşya ve Ev Aletleri Sanayii Meslek Komitesi Genişletilmiş Sektör Toplantısı

34grup-sektor-toplantisi2014-02

Odamız 34. Grup Beyaz Eşya ve Ev Aletleri Sanayii Meslek Komitesi, 26 Aralık 2014 tarihinde İstanbul Sanayi Odası Odakule Binası Meclis Salonu’nda kendi grubuna mensup üyeler ve sektör dernek temsilcilerinin katılımı ile Genişletilmiş Sektör Toplantısı gerçekleştirmiştir.

Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Ayhan Saruhan’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğü’nden Dursun Kılıç “Türkiye’de Piyasa Gözetimi ve Denetimi, İdari ve Yasal Alt Yapısı”, Türk Standartları Enstitüsü Marmara Bölge Koordinatörlüğü’nden Ramazan Gümüştaş “Beyaz Eşya ve Ev Aletlerinde Standardizasyon ve Belgelendirme”, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü Atık Yönetimi Dairesi Başkanlığı Özel Atıkların Yönetimi Şube Müdürlüğü’nden Bektaş Kılıç “Türkiye’de Elektrikli ve Elektronik Eşyaların Atıklarının Yönetimi” ve Borsa İstanbul’dan Sertac Karaağaoğlu “Özel Pazar” başlıklı sunumlar gerçekleştirmiştir. Sunumlara ilişkin soru cevap bölümü sonrasında, toplantıda sektörün sorunları ve sorunlara yönelik çözüm önerileri değerlendirilmiştir. Söz konusu toplantı ile ilgili sunumları aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Toplantı Sunumları için tıklayınız Attach