45. Grup Meslek Komitesi Ocak toplantısı TOBB ve EVSİD Yetkililerinin Katılımı ile Gerçekleştirildi

45grup-ocak-komite-toplantisi-02

İstanbul Sanayi Odası’nda 45. Grup Meslek Komitesi Toplantısı, 27 Ocak 2015 tarihinde TOBB Eğitim ve Kalite Müdürü Halil Sait Güler, TOBB Gıda Sektör Meclisi Danışmanı İsmail Mert ile Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği (EVSİD) Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Toplantıda Hijyen Eğitimi Yönetmeliği’nin kapsamı konusu birlikte ele alınmış, söz konusu eğitimin kişisel hijyen ve iç ambalaj sektörü dışında kalan sektörler için muaf tutulmasının daha uygun olacağı değerlendirilmiştir. Toplantıda ayrıca EVSİD Yönetim Kurulu Üyeleri ile sektörün sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri birlikte değerlendirilmiştir.