13. Grup Dış Giyim Sanayii Meslek Komitemiz Şanlıurfa'ya Bir Ziyaret Gerçekleştirdi

2015.11.19-sanliurfa-ziyaret

13. Grup Dış Giyim Sanayii Meslek Komitesi, 13-14 Kasım 2015 tarihlerinde Şanlıurfa’ya, yatırım ortamının yerinde incelenmesi ve olası işbirliği imkânlarının görüşülmesi amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. Söz konusu ziyarete  Meslek Komitemizden Yönetim Kurulu Sayman Üyesi  Ali Ulvi ORHAN, Meclis Üyesi Ömer Faruk KAVURMACI, Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Ramazan Şerif FIRAT,  Meslek Komitesi Üyeleri Efsane TURAN, Hasan Sabri KÖSTÜKLÜ ve Mehmet KESİM iştirak etti.

Şanlıurfa'da  Organize Sanayi Bölgesinde Pinaldi, Karbel ve Özak firmalarına yapılan ziyaret sonrasında  Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi (HOSAB)'da incelemelerde bulunuldu. .Daha sonra Vali Yardımcısı Uğur Sezer ile yapılan görüşme sonrasında Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eyüp Sabri Ertekin ile yapılan toplantıda Şanlıurfa'nın yatırım imkanları ve 6. Bölge teşvikleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.