40. Grup Meslek Komitesi’nin Nisan Ayı Toplantısı Gerçekleştirildi

40-grup-nisan-toplantisi

İstanbul Sanayi Odası’nda 40. Grup Meslek Komitesi Toplantısı, 21 Nisan 2015 tarihinde Mimar Sinan Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü akademisyenlerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Bu kapsamda, Meslek komitesi Başkanı İbrahim Yazıcı, Başkan Yardımcısı Önder Erdemir ve Meclis Üyesi Ali Ekber Özkan ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi akademisyenleri Prof. Dr. Burçin Cem Arabacıoğlu, Yrd. Doç. Dr. Damla Altuncu ve Doktora Öğrencisi Adil Kasapseçkin’in katılım sağladığı toplantıda Üniversite-Sanayi işbirliği konusunda fikir alış-verişinde bulunuldu. Ayrıca Üniversitenin İç Mimarlık Bölümü ile ilgili yapılan bir tanıtım sunumu ile devam eden toplantıda bölümün imkanları Meslek Komitesi üyelerimiz ile paylaşıldı. Toplantıda ayrıca Mobilya Sektörü’nün önümüzdeki dönemde Türkiye için büyük bir önem kazanacağı ve özellikle tasarım konusunda yurtdışı rakipler ile rekabet edilebilirliğin önemine vurgu yapıldı.